Tuesday, May 17, 2016

PRODUK ATIKA BEAUTY

Assalamualaikum.

PRODUK ATIKA BEAUTY
PERCUMA PENGHANTARAN KE
SEMENANJUNG, SABAH & SARAWAK

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
atau Emel: sept2hree@gmail.com

~~~~~ ***** ~~~~~~~

Atika Beauty dah lama bertapak, sejak 2005 lagi :)
Produknya menggunakan herba dan bahan semulajadi, 
terbukti berkesan dan tinggi kualitinya. 
Untuk harga, sila rujuk pada setiap gambar produk ya.

1. INSTAR SNOWWHITE
SM: RM 140
SS: RM 150



2. PERFECT LADY
SM: RM 38
SS: RM 42


3. PERFECT WHITE
SM: RM 38
SS: RM 42


4. JUS PAYUDA
SM: RM 45
SS: RM 50


5. KRIM PAYUDA
SM: RM 45
SS: RM 50


6. JUS DIABET
SM: RM 70
SS: RM 75


7. JUS GAWOOD
SM: RM 50
SS: RM 55


8. JUS MONO-P
SM: RM 45
SS: RM 50


9. MONO-P GEL
SM: RM 25
SS: 28


10. JUS ZUREAT
SM: RM 45
SS: RM 50


11. JUS ASI
SM: RM 45
SS: RM 50


12. JUS PERAPAT
SM: RM 45
SS: RM 50


13. PEMBERSIH WANITA (EXTRA RAPAT)
SM: RM 25
SS: RM 28


14. MAJAKANI V-GEL
SM: RM 39
SS: RM 43



Dalam banyak-banyak produk Atika Beauty ini,
 JUS PERAPAT merupakan produk paling glamour.
Baca sikit kelebihannya:
Baik untuk rahim
Merawat keputihan
Mengatur kitaran haid
Membantu berhubungan intim

Jus ZUREAT juga.
Dengan izin Allah, jus ZUREAT dah banyak membantu pasangan mendapatkan cahaya mata.
Tuan/puan yang sedang berusaha untuk dapatkan zuriat,
boleh cuba minum jus ZUREAT.
Mudah-mudahan berhasil.

Produk Atika Beauty tidak terlalu mahal dengan harga mampu milik untuk semua.
Percuma penghantaran lagi.
Untuk mendapatkan mana-mana produk Atika Beauty,
SMS/Whatsapp ZUE 019-9000 194 :)

Semoga memberi manfaat & Terima kasih



Monday, May 16, 2016

PRODUK DA' DELLA ~ SKINCARE & COLLAGEN

Assalamualaikum.

Perkenalkan, produk kecantikan terbaru di pasaran

DA' DELLA PRODUCT
by NIK NURULHUDA :)

Produk Da' Della ada DUA iaitu:

1. DA' DELLA SKINCARE
3 in 1
(Sabun 2in1 + Krim Siang + Krim Malam)
~Cerah~Licin~Lembap~Berseri~
Harga: RM 69 + RM 7 POSLAJU

2. DA' DELLA COLLAGEN (150g)
+ Glutathione 
+ Astaxanthine
~Mencerah dan melembapkan kulit
~Merawat dalaman wanita
Harga: RM 89 + RM 7 POSLAJU

OFFER SET KOMBO
SET SKINCARE & COLLAGEN
RM 150 (JIMAT RM 8)
+ RM 7 POSLAJU

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000 194
atau Emel: sept2hree@gmail.com

~~~~~~*****~~~~~~

SKINCARE & COLLAGEN
SET SKINCARE 3 IN 1
KRIM SIANG
KRIM MALAM
COLLAGEN
BENTUK SERBUK

Apa yang bestnya pasal PRODUK DA' DELLA ni?

1. Sabun muka yang wangi
 Yang merah tu dipakai sebelah siang, bau delima. 
Dan yang lagi satu tu dipakai sebelah malam, bau cappucino. 
Lembut sahaja sabunnya dan tambah pula ada bau wangi macam tu, 
terasa nak lama-lama belai muka :P
Ala-ala sabun aromaterapi.
Release stress :)

2. Krim siang yang tidak berminyak
Ianya bertindak sebagai foundation dan sunblock.
Ajaibnya, macam pakai bedak.
Lepas apply krim ni, tak perlu pakai bedak dah
(dan kalau nak berbedak pun tiada masalah).
Kulit muka saya jenis oily, selalunya krim siang memang jarang habis.
Tapi krim siang Da' Della ni lain. Superb sangat.

3. Krim malam
Wangi :)

4. Collagen dalam bentuk serbuk
Boleh je samada nak kemam terus atau nak bancuh dengan air sejuk.
Saya suka bancuh dengan air sejuk.
Terasa segar bila diminum.
Rasanya berry, sedap :)

5. Lelaki dan wanita boleh gunakan produk-produk ini.

6. Foundernya adalah kawan saya semasa di sekolah rendah dulu :)
(kena letak info ni ya!)

Sekiranya tuan/puan sedang mencari produk kecantikan yang sesuai dengan kulit, tuan/puan boleh pertimbangkan untuk cuba DA' DELLA. 
Ianya dirumus khas dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit tidak kira normal, kering, berminyak dsb.
Harganya tidak terlalu mahal dan senang sahaja penggunaannya.
Begitu juga dengan collagen. 

Semoga bermanfaat :)

Sunday, May 15, 2016

AURA TERAPI COLLAGEN SECARA BORONG

Assalamualaikum.

AURA TERAPI COLLAGEN
BELIAN BORONG
COD: BERTAM, KEPALA BATAS, PULAU PINANG
SMS/WHATSAPP ZUE 019-9000 194
atau Emel: sept2hree@gmail.com

~~~~~************~~~~~~

Stok yang ada :)

Saya ingin membuka peluang kepada tuan/puan yang nak dapatkan produk laris 
ini dengan belian secara borong.

Minimum: 30 botol 
Harga sebotol: RM 8.00
Jumlah: RM 240 (tidak termasuk kos penghantaran)

Walau bagaimanapun, saya ingin menawarkan 
10 tempahan pertama 

Minimum: 20 botol
Harga sebotol: RM 8.00
Jumlah: RM 160 (tidak termasuk kos penghantaran)

Boleh CALL/SMS/Whatsapp ZUE 019-9000 194 :)

Untuk pembelian RUNCIT pula,

SM: RM 10 sebotol + RM 7 poslaju 
(maximum 4 botol untuk kos pos yang sama)

SS: RM 10 sebotol + RM 10 poslaju
(maximum 4 botol untuk kos pos yang sama)

Terima kasih :)

Thursday, January 14, 2016

EMAS 916 BAJET

Assalamualaikum.

EMAS 916 BAJET
RANTAI TANGAN DAN SUBANG PAKU

HARGA PADA SETIAP GAMBAR
TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

(HARGA: RM 150/g)
TAMBAH RM 6.00 UNTUK POSLAJU

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau
SMS / WHATSAPP ZALEHA 017-904 3201

COD: Bandar Seri Jempol, N9

Berat 2.29g & Panjang 17cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 389.50 (TERMASUK UPAH)

Berat 2.30g & Panjang 17cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 400 (TERMASUK UPAH)
Berat 2.31g & Panjang 17.5cm, 18cm & Lebar 0.3
HARGA: RM 401.5 (TERMASUK UPAH)
Berat 2.64g & Panjang 18cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 486 (TERMASUK UPAH)
Berat 3.73g & Panjang 17.5cm & Lebar 0.4cm
HARGA: RM 659.50 (TERMASUK UPAH)

SUBANG PAKU
Berat 1.17g
HARGA: RM 210.50 (TERMASUK UPAH)


Barang kemas memang perhiasan wanita yang terbaik.
Fakta ini tidak boleh dinafikan, kan?
Siapa yang tak suka emas? 
Selain perhiasan, emas juga adalah pelaburan yang terbaik. 

Saya juga suka kumpul emas ^-^
 Akan tiba satu masa bila perlukan cash segera, emas ni boleh dipajak.
Untuk tujuan pajakan ni, biasanya barang kemas 916 semua institusi pajakan akan terima.
Berbanding dengan gold bar, anda kena semak dahulu samada mereka terima atau tidak.
Tapi rasanya sekarang gold bar pun makin diterima, insyaAllah tak ada masalah :)

Saya mula kumpul emas dengan duit sendiri (sebelum ni mek yang bagi :p) selepas saya dapat keuntungan menjual novel-novel terpakai saya.
Sempat merasa cincin 916 bentuk bunga hasil duit sendiri masa saya tengah belajar.
Tetttt!
(Orang suruh belajar, kita belajar meniaga! Jangan tiru perangai saya, ya)
Dan sekarang Alhamdulillah, bila masa cash segera diperlukan, cincin yang seberat 3g tu sangat membantu (of course ada beberapa bentuk lain lagi.)

Jadi, mulakan langkah awal dengan menyimpan emas atau barang kemas serendah 2g :)
[Sekarang gold bar pun ada 1g. No problem okey, saya sokong!]
Tips saya, pilih bentuk PADU. 
Sebab ianya lebih berat dan kos upah pula rendah berbanding yang berbentuk fashionable.
Ianya baik untuk pelaburan juga.
Tapi tak ada salahnya anda nak cari barang kemas yang fashionable.
Tepuk dada tanya selera, ya.

InsyaAllah, anda akan nampak kegunaannya.
Tapi awas ya, jaga keselamatan anda juga.

Terima kasih.
Semoga bermanfaat!

Friday, December 18, 2015

TELEKUNG SITI AISYAH

Assalamualaikum.

TELEKUNG SITI AISYAH
MATERIAL: JERSEY COTTON BERKUALITI TINGGI
dengan ciri-ciri berikut:
Selesa, tidak panas dan tidak melekat pada badan.
Kedudukan awning terletak dengan kemas dan cantik membentuk bahagian muka dan dagu.
Tak perlu pakai anak tudung atau skaf.
Inner telekung melepasi paras dada.
Kain telekung bergetah sepenuhnya dan sangat labuh.

HARGA:
RM 89.00 + RM 10 (POSLAJU UTK SEPASANG)

SMS/Whatsapp ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau ORDER terus di sini:
http://sept3onlinestore.blogspot.my/p/order-form.html

TELEKUNG SITI AISYAH didatangkan dengan beberapa corak dan warna
seperti bunga peach, biru, pink, purple-biru, purple-pink dan coklat.
Alhamdulillah, sangat senang nak pakai sebab tak perlu nak sarung anak tudung.
Kainnya pun labuh. Orang yang tinggi macam saya (168cm) tak perlu risau okey =)


PURPLE-BIRU
BUNGA PEACH
BUNGA BIRU

BUNGA PINK
PURPLE-PINK
COKLAT
Selain daripada telekung yang bercorak bunga di atas, TELEKUNG SITI AISYAH juga ada yang PLAIN COLOR seperti di bawah. Saya cuma upload HITAM dan PUTIH sahaja ya :)

LACE HITAM
LACE PUTIH
Disebabkan ciri-cirinya yang sangat mudah nak pakai, telekung ni amatlah sesuai untuk dibawa travel, kan? Simpan sahaja dalam beg siap-siap jadi tak perlu berebut atau tunggu turn untuk guna telekung di surau awam.
Selain daripada itu:
Nak buat sebagai hantaran kahwin pun boleh.
Nak dijadikan hadiah kepada mak atau mertua pun boleh.
Nak diwakafkan pun boleh.

Semoga bermanfaat, ya.
Terima kasih!

Thursday, November 19, 2015

BEG JERUT UNTUK TELEKUNG

Assalamualaikum.

BEG JERUT UNTUK TELEKUNG
MATERIAL: KAIN COTTON

HARGA:
1pc = RM 12 + RM 6 POSLAJU
2pcs = RM 20 + RM 6 POSLAJU
3pcs = RM 25 + RM 6 POSLAJU

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau ORDER terus di sini:
http://sept3onlinestore.blogspot.my/p/order-form.html

Memudahkan untuk simpan telekung di surau pejabat.
Lebih kemas dan teratur :)

BJT001
BJT002


BJT003
BJT004
BJT005
BJT006
BJT007
BJT008
BJT009
BJT010
BJT011
BJT012
BJT013
BJT014

COD: Taman Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang.
*Sabun aloevera warna hijau tu sekadar hiasan.
Terima kasih :)