Monday, March 27, 2017

HANDBAG BERKUALITI TINGGI

Assalamualaikum.

HANDBAG BERKUALITI TINGGI

>> Pelbagai brand seperti LV, BONIA, EMORY dsb
>> Penghantaran hanya pada AHAD dan KHAMIS 
>> Update dan detail hanya di FB PAGE sahaja
(Sept3 Online Store)

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com






Jangan lupa LIKE ya ;)

Mutiara kata sebagai penutup
Kekayaan sebenar tidak diukur dengan berapa banyak yang dimiliki, 
tetapi diukur dengan berapa banyak boleh diberi :)

Terima kasih!


Saturday, March 25, 2017

DOORGIFT KERAIAN ~ UTILITARIAN

Assalamualaikum.

DOORGIFT KERAIAN
UTILITARIAN

Jenuh nak fikir tajuk post yang sesuai kali ni ;)

>> Sesuai untuk semua majlis (aqiqah, harijadi, tunang, kahwin dsb)
>> Kecil-kecil cili padi ~ nampak ringkas tapi manfaatnya menyengat (over!)
>> Minimum 100pcs
>> Warnanya random
>> Harga yang dinyatakan adalah TERMASUK KOS PENGHANTARAN
(Semenanjung Malaysia sahaja)
>> Menggunakan POS BIASA

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

PENGETIP KUKU
RM 1.35/pc x 100pcs = RM 135

Pengetip kuku


KIPAS TANGAN
(- STICKER) RM 1.50/pc x 100pcs = RM 150
(+ STICKER) RM 1.70/pc x 100pcs = RM 170

Kipas tangan
Kipas tangan bersticker


BEG PIRAMID
RM 1.30/pc x 100pcs = RM 130

Purse piramid
Purse piramid

Tuan/puan yang dirahmati,
sedikit mutiara kata untuk renungan bersama

~ Di sebalik malang yang menimpa, tentu ada kebaikan dan rahmatNya ~

Terima kasih :)


Sunday, March 12, 2017

BUNGA TELUR STOKING

Assalamualaikum.

BUNGA TELUR STOKING
BUNGA RAYA & BUNGA ROS

>> Sesuai untuk pelbagai majlis.
>> Warna boleh request ikut tema majlis masing-masing, samada satu atau kombinasi dua warna.
>> Minimum 100pcs
>> Harga yang dinyatakan adalah TERMASUK KOS PENGHANTARAN (Semenanjung Malaysia sahaja)
>> Menggunakan pos biasa.

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

BUNGA TELUR STOKING ~ BUNGA RAYA
RM 1.60/pc x 100pcs = RM 160

Biru
Merah
Peach / Biru Laut
Pink / Purple
Putih / Oren
Hijau
Krim / Coklat
Pink


BUNGA TELUR STOKING ~ BUNGA ROS
RM 2.00/pc x 100pcs = RM 200

Ros Kuning
Rose Pink
Rose Purple

Semoga persediaan majlis tuan/puan berjalan lancar.
Terima kasih.

DOORGIFT KERAIAN ~ TUALA MUKA

Assalamualaikum.

DOORGIFT TUALA MUKA

>> Sesuai untuk semua majlis (aqiqah, bertunang, kahwin dsb)
>> Kelihatan SIMPLE tetapi masih EKSLUSIF dengan designnya tersendiri (peace!)
>> Available untuk semua kaler walau bagaimanapun tertakluk kepada stok
>> Boleh request kaler mengikut tema majlis
>> Minimum 100pcs
>> Harga yang dinyatakan TERMASUK KOS PENGHANTARAN (Semenanjung Malaysia sahaja)
>> Menggunakan pos biasa 

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000194
Emel: sept2hree@gmail.com

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

READYMADE-STICKER TOWEL
RM 1.10/pc x 100pcs = RM 110.00

Merah

Oren
Purple
Turqoise


ROSE TOWEL
(- STICKER) RM 1.25/pc x 100pcs = RM 125
(+ STICKER) RM 1.40/pc x 100pcs = RM 140

Rose Towel tanpa stiker
Rose Towel dengan stiker


CUPCAKE TOWEL
(- STICKER) RM 1.30/pc x 100pcs = RM 130
(+ STICKER) RM 1.50/pc x 100pcs = RM 150

Cupcake Towel tanpa stiker
Cupcake Towel dengan stiker
Cupcake Towel dengan stiker

TULIP TOWEL
RM 1.40/pc Xx 100pcs = RM 140

Tulip Towel
Tulip Towel

Sudi tak bookmark blog ni? Terima kasih!

Sunday, November 20, 2016

AURA TERAPI COLLAGEN DI PORT DICKSON

Assalamualaikum.

PENGUMUMAN KEPADA SESIAPA YANG SUDI

ATC di PORT DICKSON

Saya akan berada di Port Dickson pada 24 dan 25 November 2016 atas urusan kerja.
Kepada orang PD yang berminat nak dapatkan Aura Terapi secara borong, ini peluang anda untuk dapatkan secara delivery percuma.


Pickup point hanya di hadapan Politeknik PD ya. 
Jangan minta saya ke lokasi lain sebab saya memang ada masalah nak cari jalan balik.

Whatsapp ZUE 019-9000194
atau emel: sept2hree@gmail.com 
untuk quotation dan buat pesanan, ya.

Kena confirm order paling lambat pada 23 hb sebabnya pagi-pagi 24 saya dah gerak ke sana.

Sering kali saya ditanya samada saya ada contact atau tak agen2 di Pahang, Shah Alam dan sebagainya.
Minta maaf ya tuan/puan, saya pun agen cabuk aje di Penang ni :)
Saya memang tak dapat tolong :(

Semoga ada yang sudi ya.
Terima kasih :)


Thursday, October 27, 2016

KADAR POSLAJU 2016

Assalamualaikum.

KADAR POSLAJU 2016

Berat mata memandang, berat bahu memikul.
Nak buat macam mana lagi lah kita ni sebagai rakyat, selain hadap dan telan sahajalah.

Bertabahlah online seller and buyer sekalian, ya.

Sekiranya tuan/puan pembeli yang budiman lebih tahu berkenaan kadar cas penghantaran yang lebih murah dan berpatutan pula dengan servisnya, boleh cadangkan ya. 
Tapi dari pengalaman saya setakat ini servis poslaju tidak mengecewakan. 


BEDAK TIARA THAILAND

Assalamualaikum.

PERFUME TALC TIARA 
POP COUNTRY (50g)
No Need Cologne Anymore

Particularly formulated to keep you fresh...
(kredit: thaitrade.com)

HARGA:
1 botol = RM 6 
2 botol = RM 10 
3 botol = RM 13 
(1-3 botol: tambah RM 8 untuk poslaju Semenanjung / RM 11 untuk Sabah&Sarawak)

SMS / WhatsApp ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com


Komen sikit:
>> Bedak ini berbau agak kuat berbanding bedak botol pink.
>> Sangat sesuai untuk anak-anak yang aktif bersukan.
>> Sesuai juga digunakan untuk hilangkan bau badan.
>> Guna selepas mandi dan sebelum tidur :)

Selamat mencuba!

Terima kasih kerana sudi berkunjung :)

COD: Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang

Sunday, May 15, 2016

AURA TERAPI COLLAGEN SECARA BORONG

Assalamualaikum.

AURA TERAPI COLLAGEN
BELIAN RUNCIT & BORONG
COD: BERTAM, KEPALA BATAS, PULAU PINANG

SMS/WHATSAPP ZUE 019-9000 194
atau Emel: sept2hree@gmail.com

~~~~~************~~~~~~

Stok yang ada :)

Saya ingin membuka peluang kepada tuan/puan yang nak dapatkan produk laris 
ini dengan belian secara borong.

Minimum: 30 botol 
Harga sebotol: RM 8.00
Jumlah: RM 240 (tidak termasuk kos penghantaran)


Untuk pembelian RUNCIT pula:

SM: RM 10 sebotol + RM 8 poslaju 
(maximum 5 botol untuk kos pos yang sama)

SS: RM 10 sebotol + RM 11 poslaju
(maximum 5 botol untuk kos pos yang sama)

Terima kasih :)

Thursday, January 14, 2016

EMAS 916 BAJET

Assalamualaikum.

EMAS 916 BAJET
RANTAI TANGAN DAN SUBANG PAKU

HARGA PADA SETIAP GAMBAR
TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

(HARGA: RM 150/g)
TAMBAH RM 6.00 UNTUK POSLAJU

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau
SMS / WHATSAPP ZALEHA 017-904 3201

COD: Bandar Seri Jempol, N9

Berat 2.29g & Panjang 17cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 389.50 (TERMASUK UPAH)

Berat 2.30g & Panjang 17cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 400 (TERMASUK UPAH)
Berat 2.31g & Panjang 17.5cm, 18cm & Lebar 0.3
HARGA: RM 401.5 (TERMASUK UPAH)
Berat 2.64g & Panjang 18cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 486 (TERMASUK UPAH)
Berat 3.73g & Panjang 17.5cm & Lebar 0.4cm
HARGA: RM 659.50 (TERMASUK UPAH)



Barang kemas memang perhiasan wanita yang terbaik.
Fakta ini tidak boleh dinafikan, kan?
Siapa yang tak suka emas? 
Selain perhiasan, emas juga adalah pelaburan yang terbaik. 

Saya juga suka kumpul emas ^-^
 Akan tiba satu masa bila perlukan cash segera, emas ni boleh dipajak.
Untuk tujuan pajakan ni, biasanya barang kemas 916 semua institusi pajakan akan terima.
Berbanding dengan gold bar, anda kena semak dahulu samada mereka terima atau tidak.
Tapi rasanya sekarang gold bar pun makin diterima, insyaAllah tak ada masalah :)


Jadi, mulakan langkah awal dengan menyimpan emas atau barang kemas serendah 2g :)
[Sekarang gold bar pun ada 1g. No problem okey, saya sokong!]
Tips saya, pilih bentuk PADU. 
Sebab ianya lebih berat dan kos upah pula rendah berbanding yang berbentuk fashionable.
Ianya baik untuk pelaburan juga.
Tapi tak ada salahnya anda nak cari barang kemas yang fashionable.
Tepuk dada tanya selera, ya.

InsyaAllah, anda akan nampak kegunaannya.
Tapi awas ya, jaga keselamatan anda juga.

Terima kasih.
Semoga bermanfaat!

Wednesday, November 18, 2015

STOCK CLEARANCE ~ BAJU KURUNG KANAK-KANAK

Assalamualaikum.

STOCK CLEARANCE
Betul-betul nak perabih stok!

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau ORDER di sini:
http://sept3onlinestore.blogspot.my/p/order-form.html

BAJU KURUNG KANAK-KANAK
MATERIAL: KAIN COTTON

Sangat sesuai untuk anak-anak tuan/puan pakai untuk ke:
1. Kelas Al-Quran
2. Kelas Fardhu Ain
3. Kenduri saudara mara :)
4. Balik kampung jumpa tok/tok wan/opah/nenek dsb :)

Boleh pakai sedondon untuk adik dan kakak.

Saiz yang available untuk setiap KOD:
Saiz 2 = 1 - 2 tahun
Saiz 4 = 3 - 4 tahun
Saiz 6 = 5 - 6 tahun

HARGA TERMASUK POSLAJU
RM 25 untuk sepasang
RM 45 untuk 2 pasang
RM 60 untuk 3 pasang 




COD: Taman Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang.
Terima kasih!

Saturday, October 31, 2015

AURA TERAPI COLLAGEN

Assalamualaikum.

AURA TERAPI COLLAGEN

HARGA:
RM 10 sebotol + RM 7.00 penghantaran ~ SM
RM 10 sebotol + RM 10.00 penghantaran ~ SS

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com



Bila saya diperkenalkan dengan produk ni, saya tanya apa dia?
Jadi bahasa mudahnya sama aje macam minyak panas (dari segi fungsi) tetapi ada kelebihan lagi.
Yang paling utama, cuma ROLL sahaja pada tempat berkenaan. 
Jadi tangan pun tak melekit.
Mudahkan? 
Interesting!
Senang nak bawa ke mana-mana. Tak tumpah.
Free mind :)

Ianya BERANGIN, WANGI dan MENYEGARKAN

AURA COLLAGEN TERAPI boleh digunakan untuk:
1. Sakit kepala
2. Sengal otot / sendi
3. Mabuk dalam perjalanan 
4. Bakal mama mabuk semasa mengandung
5. Merawat gigitan serangga
6. Batuk / selsema dan kembung bagi kanak-kanak
7. Meredakan stress
8. Darah tinggi

Sekarang ni banyak benda nak fikir. Stress dibuatnya.
Jangan risau.
ROLL sahaja AURA TERAPI COLLAGEN di bahagian belakang tengkuk.
Minta suami / isteri / anak urut sekejap di bahagiaan berkenaan.
InsyaAllah, RELEASE!

COD: Taman Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang

Sekiranya tuan-puan berada di sekitar Jempol dan Bahau boleh hubungi agen di sana:
SMS / WHATSAPP ROLL ke 019-644 9438 (Hairi)

Terima kasih :)

Monday, October 26, 2015

SABUN MUKA MARINA ORGANIC BEAUTYCARE

Assalamualaikum.

Jenama Marina Organic Beautycare (MOB) sebenarnya masih baru dalam pasaran. 
MOB dah keluarkan set skincare yang dikenali sebagai 
BEAUTY MARINA PREMIUM 
khas untuk kulit berjerawat dan jeragat.

Tapi entry ini berkaitan dengan SABUN MUKA (HOMEMADE).
Kulit muka saya jenis berminyak, jerawat dan jeragat.
Alhamdulillah sejak guna sabun ni, ada perubahan pada kulit muka.
Tapi saya jenis pemalu nak snap gambar sendiri, sebab kurang lawa.. hihi.
Nampak? Self confident tak ada.
*gambar muka saya upload kemudian ya*

HOMEMADE SOAP
by MARINA ORGANIC BEAUTYCARE

HARGA:
RM 15.00 + RM 6.00 POSLAJU

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com

Sabun Vit ACE

Sabun Aloevera

Sabun Habbatussauda

Sabun Kunyit

Secara ringkasnya:

Sabun Vitamin ACE ~ sabun kegemaran saya.
>> Bagi mereka yang ada masalah pigmentasi serta whitehead dan blackhead.
>> Ianya membuatkan kulit wajah lebih licin dan lebih bersih.

Sabun Aloevera ~ hijau dan berangin :)
>> Bagi mereka yang ada masalah resdung
>> Melindungi kulit daripada bakteria

Sabun Habbatussauda ~ lembutkan kulit.
>> Boleh digunakan untuk muka dan badan
>> Sesuai untuk bayi juga

Sabun Kunyit ~ untuk masalah jerawat dan jeragat
>> Kunyit memang famous dengan kulit yang berjerawat, kan?
>> Bagi mereka yang ada resdung atau alahan kulit

Kulit anda bagaimana?

COD: Taman Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang