Sunday, November 20, 2016

BUNGA TELUR DAN DOORGIFT KERAIAN

Assalamualaikum.

BUNGA TELUR STOKING DAN DOORGIFT

>> Sesuai untuk pelbagai majlis.
>> Warna boleh request ikut tema majlis masing-masing.
>> Untuk bunga telur, tuan/puan boleh tentukan samada nak satu warna atau dua warna.
>>Sticker adalah optional (untuk rose dan cupcake).
>> Minimum 100pcs.

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com

Untuk contoh pilihan warna lain, boleh ke SINI ya.

>> Harga adalah termasuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia sahaja.
>> Menggunaan POS BIASA.

BUNGA STOKING BUNGA RAYA
RM 1.50/pc x 100pcs = RM 150


Bunga Raya
Bunga Raya

Bunga Raya
Bunga Raya



BUNGA STOKING BUNGA ROSE
RM 2.00/pc x 100pcs = RM 200


Bunga Ros
Bunga Ros
Bunga Ros


DOORGIFT ROSE TOWEL 
(+ STICKER) RM 1.40/pc x 100pcs = RM 140
(- STICKER) RM 1.10/pc x 100pcs = RM 110

DOORGIFT CUPCAKE TOWEL
(+ STICKER) RM 1.50/pc x 100pcs = RM 150
(- STICKER) RM 1.20/pc x 100pcs = RM 120

Doorgift Rose Towel
Doorgift Cupcake Towel

Semoga bermanfaat untuk majlis tuan/puan ya.
Terima kasih :)

AURA TERAPI COLLAGEN DI PORT DICKSON

Assalamualaikum.

PENGUMUMAN KEPADA SESIAPA YANG SUDI

ATC di PORT DICKSON

Saya akan berada di Port Dickson pada 24 dan 25 November 2016 atas urusan kerja.
Kepada orang PD yang berminat nak dapatkan Aura Terapi secara borong, ini peluang anda untuk dapatkan secara delivery percuma.


Pickup point hanya di hadapan Politeknik PD ya. 
Jangan minta saya ke lokasi lain sebab saya memang ada masalah nak cari jalan balik.

Whatsapp ZUE 019-9000194
atau emel: sept2hree@gmail.com 
untuk quotation dan buat pesanan, ya.

Kena confirm order paling lambat pada 23 hb sebabnya pagi-pagi 24 saya dah gerak ke sana.

Sering kali saya ditanya samada saya ada contact atau tak agen2 di Pahang, Shah Alam dan sebagainya.
Minta maaf ya tuan/puan, saya pun agen cabuk aje di Penang ni :)
Saya memang tak dapat tolong :(

Semoga ada yang sudi ya.
Terima kasih :)


Thursday, October 27, 2016

KADAR POSLAJU 2016

Assalamualaikum.

KADAR POSLAJU 2016

Berat mata memandang, berat bahu memikul.
Nak buat macam mana lagi lah kita ni sebagai rakyat, selain hadap dan telan sahajalah.

Bertabahlah online seller and buyer sekalian, ya.

Sekiranya tuan/puan pembeli yang budiman lebih tahu berkenaan kadar cas penghantaran yang lebih murah dan berpatutan pula dengan servisnya, boleh cadangkan ya. 
Tapi dari pengalaman saya setakat ini servis poslaju tidak mengecewakan. 


BEDAK TIARA THAILAND

Assalamualaikum.

PERFUME TALC TIARA 
POP COUNTRY (50g)
No Need Cologne Anymore

Particularly formulated to keep you fresh...
(kredit: thaitrade.com)

HARGA:
1 botol = RM 6 
2 botol = RM 10 
3 botol = RM 13 
(1-3 botol: tambah RM 8 untuk poslaju Semenanjung / RM 11 untuk Sabah&Sarawak)

SMS / WhatsApp ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com


Komen sikit:
>> Bedak ini berbau agak kuat berbanding bedak botol pink.
>> Sangat sesuai untuk anak-anak yang aktif bersukan.
>> Sesuai juga digunakan untuk hilangkan bau badan.
>> Guna selepas mandi dan sebelum tidur :)

Selamat mencuba!

Terima kasih kerana sudi berkunjung :)

COD: Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang

Monday, May 16, 2016

PRODUK DA' DELLA ~ SKINCARE & COLLAGEN

Assalamualaikum.

Perkenalkan, produk kecantikan terbaru di pasaran

DA' DELLA PRODUCT
by NIK NURULHUDA :)

Produk Da' Della ada DUA iaitu:

1. DA' DELLA SKINCARE
3 in 1
(Sabun 2in1 + Krim Siang + Krim Malam)
~Cerah~Licin~Lembap~Berseri~
Harga: RM 69 + RM 7 POSLAJU

2. DA' DELLA COLLAGEN (150g)
+ Glutathione 
+ Astaxanthine
~Mencerah dan melembapkan kulit
~Merawat dalaman wanita
Harga: RM 89 + RM 7 POSLAJU

OFFER SET KOMBO
SET SKINCARE & COLLAGEN
RM 150 (JIMAT RM 8)
+ RM 7 POSLAJU

SMS / Whatsapp ZUE 019-9000 194
atau Emel: sept2hree@gmail.com

~~~~~~*****~~~~~~

SKINCARE & COLLAGEN
SET SKINCARE 3 IN 1
KRIM SIANG
KRIM MALAM
COLLAGEN
BENTUK SERBUK

Apa yang bestnya pasal PRODUK DA' DELLA ni?

1. Sabun muka yang wangi
 Yang merah tu dipakai sebelah siang, bau delima. 
Dan yang lagi satu tu dipakai sebelah malam, bau cappucino. 
Lembut sahaja sabunnya dan tambah pula ada bau wangi macam tu, 
terasa nak lama-lama belai muka :P
Ala-ala sabun aromaterapi.
Release stress :)

2. Krim siang yang tidak berminyak
Ianya bertindak sebagai foundation dan sunblock.
Ajaibnya, macam pakai bedak.
Lepas apply krim ni, tak perlu pakai bedak dah
(dan kalau nak berbedak pun tiada masalah).
Kulit muka saya jenis oily, selalunya krim siang memang jarang habis.
Tapi krim siang Da' Della ni lain. Superb sangat.

3. Krim malam
Wangi :)

4. Collagen dalam bentuk serbuk
Boleh je samada nak kemam terus atau nak bancuh dengan air sejuk.
Saya suka bancuh dengan air sejuk.
Terasa segar bila diminum.
Rasanya berry, sedap :)

5. Lelaki dan wanita boleh gunakan produk-produk ini.

6. Foundernya adalah kawan saya semasa di sekolah rendah dulu :)
(kena letak info ni ya!)

Sekiranya tuan/puan sedang mencari produk kecantikan yang sesuai dengan kulit, tuan/puan boleh pertimbangkan untuk cuba DA' DELLA. 
Ianya dirumus khas dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit tidak kira normal, kering, berminyak dsb.
Harganya tidak terlalu mahal dan senang sahaja penggunaannya.
Begitu juga dengan collagen. 

Semoga bermanfaat :)

Sunday, May 15, 2016

AURA TERAPI COLLAGEN SECARA BORONG

Assalamualaikum.

AURA TERAPI COLLAGEN
BELIAN RUNCIT & BORONG
COD: BERTAM, KEPALA BATAS, PULAU PINANG

SMS/WHATSAPP ZUE 019-9000 194
atau Emel: sept2hree@gmail.com

~~~~~************~~~~~~

Stok yang ada :)

Saya ingin membuka peluang kepada tuan/puan yang nak dapatkan produk laris 
ini dengan belian secara borong.

Minimum: 30 botol 
Harga sebotol: RM 8.00
Jumlah: RM 240 (tidak termasuk kos penghantaran)


Untuk pembelian RUNCIT pula:

SM: RM 10 sebotol + RM 8 poslaju 
(maximum 5 botol untuk kos pos yang sama)

SS: RM 10 sebotol + RM 11 poslaju
(maximum 5 botol untuk kos pos yang sama)

Terima kasih :)

Thursday, January 14, 2016

EMAS 916 BAJET

Assalamualaikum.

EMAS 916 BAJET
RANTAI TANGAN DAN SUBANG PAKU

HARGA PADA SETIAP GAMBAR
TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

(HARGA: RM 150/g)
TAMBAH RM 6.00 UNTUK POSLAJU

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau
SMS / WHATSAPP ZALEHA 017-904 3201

COD: Bandar Seri Jempol, N9

Berat 2.29g & Panjang 17cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 389.50 (TERMASUK UPAH)

Berat 2.30g & Panjang 17cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 400 (TERMASUK UPAH)
Berat 2.31g & Panjang 17.5cm, 18cm & Lebar 0.3
HARGA: RM 401.5 (TERMASUK UPAH)
Berat 2.64g & Panjang 18cm & Lebar 0.3cm
HARGA: RM 486 (TERMASUK UPAH)
Berat 3.73g & Panjang 17.5cm & Lebar 0.4cm
HARGA: RM 659.50 (TERMASUK UPAH)



Barang kemas memang perhiasan wanita yang terbaik.
Fakta ini tidak boleh dinafikan, kan?
Siapa yang tak suka emas? 
Selain perhiasan, emas juga adalah pelaburan yang terbaik. 

Saya juga suka kumpul emas ^-^
 Akan tiba satu masa bila perlukan cash segera, emas ni boleh dipajak.
Untuk tujuan pajakan ni, biasanya barang kemas 916 semua institusi pajakan akan terima.
Berbanding dengan gold bar, anda kena semak dahulu samada mereka terima atau tidak.
Tapi rasanya sekarang gold bar pun makin diterima, insyaAllah tak ada masalah :)


Jadi, mulakan langkah awal dengan menyimpan emas atau barang kemas serendah 2g :)
[Sekarang gold bar pun ada 1g. No problem okey, saya sokong!]
Tips saya, pilih bentuk PADU. 
Sebab ianya lebih berat dan kos upah pula rendah berbanding yang berbentuk fashionable.
Ianya baik untuk pelaburan juga.
Tapi tak ada salahnya anda nak cari barang kemas yang fashionable.
Tepuk dada tanya selera, ya.

InsyaAllah, anda akan nampak kegunaannya.
Tapi awas ya, jaga keselamatan anda juga.

Terima kasih.
Semoga bermanfaat!

Thursday, November 19, 2015

BEG JERUT UNTUK TELEKUNG

Assalamualaikum.

BEG JERUT UNTUK TELEKUNG
MATERIAL: KAIN COTTON

HARGA:
1pc = RM 12 + RM 6 POSLAJU
2pcs = RM 20 + RM 6 POSLAJU
3pcs = RM 25 + RM 6 POSLAJU

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau ORDER terus di sini:
http://sept3onlinestore.blogspot.my/p/order-form.html

Memudahkan untuk simpan telekung di surau pejabat.
Lebih kemas dan teratur :)

BJT001
BJT002


BJT003
BJT004
BJT005
BJT006
BJT007
BJT008
BJT009
BJT010
BJT011
BJT012
BJT013
BJT014

COD: Taman Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang.
*Sabun aloevera warna hijau tu sekadar hiasan.
Terima kasih :)

Wednesday, November 18, 2015

STOCK CLEARANCE ~ BAJU KURUNG KANAK-KANAK

Assalamualaikum.

STOCK CLEARANCE
Betul-betul nak perabih stok!

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau ORDER di sini:
http://sept3onlinestore.blogspot.my/p/order-form.html

BAJU KURUNG KANAK-KANAK
MATERIAL: KAIN COTTON

Sangat sesuai untuk anak-anak tuan/puan pakai untuk ke:
1. Kelas Al-Quran
2. Kelas Fardhu Ain
3. Kenduri saudara mara :)
4. Balik kampung jumpa tok/tok wan/opah/nenek dsb :)

Boleh pakai sedondon untuk adik dan kakak.

Saiz yang available untuk setiap KOD:
Saiz 2 = 1 - 2 tahun
Saiz 4 = 3 - 4 tahun
Saiz 6 = 5 - 6 tahun

HARGA TERMASUK POSLAJU
RM 25 untuk sepasang
RM 45 untuk 2 pasang
RM 60 untuk 3 pasang 




COD: Taman Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang.
Terima kasih!

Friday, November 13, 2015

MULTIPURPOSE WRISTLET (DIAMOND)

Assalamualaikum.

MULTIPURPOSE WRISTLET BENTUK DIAMOND

HARGA:
1pc = RM 8 + RM 6 POSLAJU
2pcs = RM 15 + RM 6 POSLAJU
3pcs = RM 20 + RM 6 POSLAJU

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau ORDER di sini:
http://sept3onlinestore.blogspot.my/p/order-form.html

Multipurpose Wristlet Diamond

WRISTLET ni juga banyak kegunaannya. Sebab itu namanya MULTIPURPOSE.

1. Sebagai PENCIL CASE untuk siswa siswi. 
Boleh masukkan scientific calculator tu di samping alatan yang lain. Tak ada alasan tertinggal lagi :)
Jadi student yang baik tau!

2. Sebagai MARKER CASE untuk cikgu-cikgu arkitek bangsa. 
Letak setempat dengan alatan yang lain.
(Terima kasih, cikgu!)

3. Sebagai MAKE UP BAG. 
Outstation? Organize alat mekap pada satu beg. 
Senang nak capai dan senang nak cari.
Be confident!

4. Sebagai WRISTLET biasa untuk surirumah.
Alternatif sekiranya tak nak bawa handbag.
Cuma masukkan sejumlah wang untuk membeli barang basah dan masukkan HANDPHONE.
Senang nak call suami tanya parking kat mana, kan? Hihihi.

Ini antara pilihan warna yang ada.




COD: Taman Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang.
*Crosstitch flower hanya sebagai hiasan :)
Terima kasih.

STOCK CLEARANCE: HAIRBAND (CEKAK)

Assalamualaikum.

STOCK CLEARANCE (PART III)
Betul-betul nak perabih stok :)

HAIRBAND / CEKAK

HARGA:
1pc = RM 5 + RM 6 POSLAJU
2pcs = RM 9 + RM 6 POSLAJU
3pcs = RM 12 + RM 6 POSLAJU

SMS / WHATSAPP ZUE 019-9000 194
Emel: sept2hree@gmail.com
atau ORDER di sini:
http://sept3onlinestore.blogspot.my/p/order-form.html

KOD: HB01
KOD: HB02
KOD: HB03
KOD: HB04
KOD: HB05
KOD: HB06
KOD: HB07

COD: Taman Bertam Perdana 3, Kepala Batas, Pulau Pinang.
Terima kasih :)